KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Haz

Okulumuzun 4. sınıf öğrencileri  öğretmenleri tarafından düzenlenen törenle okulumuza veda ettiler.Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.Mutlu bir ömür vatanına milletine yakışır birar insan olmalarını canı gönülden diliyoruz.Yolları açık olsun.

Haz

Okulumuzda geleneksel çocuk oyunları turnuvası devam ediyor.Bugün de 3.sınıflar ile 4. sınıflar arasında heyecan dolu yakan top oynandı.Oyunlar sınıfında oyunumuzu kazanan sınıfın 4-C sınıfımız oldu sınıfımızı tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda bir haftadır düzenlenen geleneksel çocuk oyunları müthiş bir finale sahne oldu.Final oyunu "Dalya" oyunu ile son buldu.Dalya oyununu 3-B sınıfımız kazandı.Sınıfımızı tebrik ederiz.

Haz

Geleneksel çocuk oyunları yarışları 1. sınıf ve 2.  sınıf öğrencilerinin katılımı ile yapıldı. Müthis bir heyecana sahne olan yarışmalar sonucunda finale 1-A ve 2-B sınıflarımız finale kaldı.Finali kazanan 2-B sınıfımızın öğrencilerini ve öğretmenini tebrik ederiz.

Haz

Geleneksel çocuk oyunları yarışları anasınıfı şubelerinin yarışları ile başladı.Mendil kapmaca ve bayrak yarışı oyunlarının kazananı anasınıfı A şubesi oldu

Haz

Okulumuzda kıran kırana geçen mücadeler sonucunda  4-B ile 3-B sınıfı arasında final maçı yapıldı.Mücadeleyi 3-B sınıfımız 4-2 kazandı.Turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.Sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuzda futbol turnuvası son surat devam ediyor. 4. sınıflar arası yapılan maçlar sonunda şampiyon 4-B sınıf oldu.Sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz 4-A ve 4-C sınıfı sosyal etkinlikler kapsamnında Kahramanmaraş Müzesi'ne gezi gerçekleştirdiler.

Haz

Okulumuzun çok kıymetli öğretmenlerinden biri olan Mürsel OKTAY öğretmenmiz için düzenlenen yemekte Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun KURT olmak üzere okul müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız ile veda etkinliği düzenledik.Mürsel OKTAY öğretmenimizde emeklilik hayatında sağlıklı başarılı bir ömür diliyoruz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen 3. sınıflar arası futbol turnuvasında 3-B sınıfımız şampiyon oldu.3-B sınıfımızın öğrencilerini ve öğretmenini tebrik ederiz.

May

Okulumuz Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Sercan Altundal eşliğinde Kahramanmaraş Müzesi'ne gezi düzenlediler.Öğrencilerimiz gezi ile hem tarihe yolculuk etti hem de büyük bir mutluluk yaşadılar.

May

Okulumuz öğrencileri Trafik Haftası kapsamında trafik eğitim pistinde trafik polisleri tarafından uygulamalı olarak trafik eğitimi aldılar.Yaya geçitlerini,trafik işaret ve işaret levhalarını,üst geçidi kullanarak trafik konusunda farkındalık kazandılar.

Nis

Okulumuzda pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı bu yıl yoğun katılım ile kutlandı.Tören başlarken öğrencilerin coşkusu,mutluluğu ve heyecanı yüzlerinden okunuyordu.Törene öğrencilerimiz rengarenk kıyafetleri ile büyük coşku kattılar.Töreni hazırlayan öğretmenlerimize,idarecilerimize ve değerli öğrencilerimize çok çok teşekkür ederiz.Ayrıca bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmaları etkinliği kapsamında 1. olan sınıflara okul müdürümüz Duran GÜL  tarafından ödülleri takdim edildi.Kazanan  tüm sınıflara sınıf içinde oynayabilecekleri Reversi oyunu hediye edildi.Kazanan tüm sınıfları tebrik ediyor yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsine ve sınıf öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuzun değerli öğrencileri öğretmenleri ile güzel bir etkinliğe imza attılar.