KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

May

Okulumuzda belirtilen tarihlerde geleneksel çocuk oyunları turnuvası yapılacaktır.Siz değerli velilerimizi bekliyoruz.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası belirtilen tarihler arasında yapılacaktır değerli velilerimize duyurulur.

Ağu

1. SAYIN VELİLERİMİZ ANASINIFIMI A ŞUBESİ(SABAHÇI GRUP) VE İLKOKUL 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA UYUM KAPSAMINDA 1 EYLÜL 3 EYLÜL ARASINDA SAAT 09.30 İLE 11:50 ARASINDA SINIFLARINDA UYUM EĞİTİMİ ALACAKLARDIR.
  2. NOT:ÖĞRENCİLERİN MASKE TAKMASI ZORUNLUDUR.SINIFLARA VELİLERİMİZ ALINMAYACAKTIR.

May

Okulumuz 1 Haziran tarihihine kadar eğitime "Uzaktan Eğitim" yoluyla devam edecektir.(Özel Eğitim sınıfı yüz yüze egitime devam edecektir)

May

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma servisimiz tarafından hazırlanan içeriği sizler için hazırladık.Mutlu günler için el ele verme zamanı...

May

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma servisimiz tarafından hazırlanan içeriği öğrencilerimiz ve siz velilerimizin daha bilinçli bir şekilde davranabilmeniz için hazırladık.

May

İlimiz Kahramanmaraş orta risk grubunda bulunmaktadır.Lütfen kurallara uyalım.