KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

EVDE EĞİTİM

Kas

OKULUMUZDA KIZILAY HAFTASI TÖRENLERLE KUTLANDI.

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZ YENİ BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI.

May

Okulumuz 2-D sınıfı öğretmeni Fazilet YURDAGÜL öğretmenimize Kahramanmaraş depreminin ardından evinin ağır hasarlı olmasına rağmen öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatının olumsuz etkilenmemesi adına okulumuzdaki görevenine devam etmesi sebebiyle Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiş olup belgesi okul müdürümüz Tahsin AĞCAKOYUNLU tarafından takdim edilmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencisi olan sağlık sorunları nedenliyle evde eğitim gören Saadet Rana TUZCU'ya karnesi okul müdürümüz,müdür yardımcımız ve sınıf öğretmenimiz tarafından karnesi takdim edildi.Karne heyecanını ve coşkusunu yaşayan öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılı birinci dönemi öğrencilerimize dağıtılan karne ile sona erdi.Okul  müdürümüz Tahsn AĞCAKOYUNLU tarafından sınıfında başarılı olan öğrencilerimize karneleri takdim edildi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzun tüm sınıflarında velilerimizin de desteğiyle okulumuzda kutlandı.Emek veren velilerimize,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda büyük bir çekişmeye sahne olan İstiklal Marşı yarışması düzenlendi.Yapılan etkinlik sonucunda yarışmayı kazanan öğrencilerimize ödülleri öğretmenleri tarafından verildi.Ayrıca İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısı ile tören yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenle günü dolayısı ile okulumuzda etkinlikler yapıldı.Okul müdürümüz Tahsin AĞCAKOYUNLU tüm öğretmenlerimize hediyelerini sundu.Daha sonra tören yapılarak okulumuzdan geçen sene emekli olan Mürsel OKTAY öğretmenimizi belgesi takdim edildi.

Kas

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü İLE Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılan Doğa ve Fen okulu hizmete açıldı.Okulumuz ana sınıfı öğretmenlerinden Sercan ALTUNDAL eşiliğinde ana sınıfı öğrencilerimiz okulu ve alanı yerinde görerek doyasıya eğlendiler.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 29 Ekim 1923'te ilan ettiği cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımı ile deprem tatbikatı yapıldı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü  nedeniyle okulumuzda etkinlik düzenlendi.

Eyl

Her yıl okulların açılmasıyla birlikte eylül ayının 3. haftasında kutlanan İlköğretim Haftası okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.